Početna Proizvodi Baloni Folijski baloni 3D baloni Folijski balon Clearz prozirno žuti 45-56 cm

Dimenzije: 45-56 cm

 

Balon šaljemo u originalnom pakiranju (nenapuhan), a puni se isključivo helijem. Balon možete napuniti sami pomoću male boce helija. Punite balon dok ne poprimi oblik kugle (nedovoljno napuhan balon ima elipsasti oblik) i pazite da ga ne napušete previše jer bi se mogao rasprsnuti. Većina 3D balona dolazi s naljepnicom koju je potrebno zalijepiti na balon prema priloženim uputama, a koja ako je ispravno postavljena ukazuje kada je balon dovoljno napuhan. Folijski baloni imaju samozatvarajući ventil – čim se ukloni nastavak za punjenje ventil se automatski zatvara tako da zrak ili helij ne može iscuriti. Na balon punjen helijem potrebno je privezati vrpcu na označeno mjesto ispod ventila i zavezati vrpcu za uteg odgovarajuće težine.

Balon također možete napuniti u našoj trgovini po važećem cjeniku helija (uz predočenje računa za balon te ako originalno pakiranje balona nije otvarano).

PAKETE DOSTAVLJAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE I SLOVENIJE.

Cijena dostave dostavnom službom GLS na području Hrvatske (bez obzira na način plaćanja):

  • 4,78 €
  • za narudžbe iznad 66,36 € dostava je besplatna!

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS Croatia. Rok isporuke: sljedeći radni dan od dana slanja. Iznimka su otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata). Raspored i mogućnosti dostave na otoke možete provjeriti u rasporedu dostave na otoke.

Cijena dostave dostavnom službom GLS (na području Slovenije):

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS. Cijena dostave iznosi 9,29 €. Rok isporuke: 2-3 radna dana.

Narudžbe zaprimljene radnim danima do 12 sati uz plaćanje pouzećem ili karticama šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 12 sati, šaljemo sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja općom uplatnicom/internetskim bankarstvom šaljemo nakon što je vaša uplata vidljiva na našem računu i to za uplate vidljive radnim danima do 12 sati narudžbe šaljemo isti dan, a ostale sljedeći radni dan.

Osobno preuzimanje u Party Pops prodavaonici (Vlaška 47, Zagreb):

Dostava u prodavaonicu je besplatna. Narudžbe se preuzimaju svaki dan. Preuzimanje narudžbe moguće je tek nakon uspješne uplate, odnosno nakon što zaprimite potvrdu da je narudžba spremna za preuzimanje. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja preko transakcijskog računa smatraju se plaćenim tek kada uplata bude vidljiva na računu.

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje o proizvodu...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Folijski balon Clearz prozirno žuti 45-56 cm

Dimenzije: 45-56 cm

Šifra: 8285211
1,00 €
PDV uključen u cijenu (25%)
- +

Dostupnost artikla (zelena točka: artikl je dostupan, crvena točka: artikl nije dostupan):

Webshop Zalihe mogu varirati. Za provjeru dostupne količine klikajte na znak “+” dok se ne pokaže maksimalna raspoloživa količina koju imamo na zalihama.