Kostim uključuje plavu haljinicu s pričvršćenom podsuknjom i izrezom na leđima te mornarsku kapicu. Cipele nisu uključene.

Kostim dolazi u veličinama XS (EXTRA SMALL) i S (SMALL).

Za detaljne mjere pogledajte pripadajuću tablicu veličina!

PAKETE DOSTAVLJAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE I SLOVENIJE.

Cijena dostave dostavnom službom GLS na području Hrvatske (bez obzira na način plaćanja):

  • 36,00 kn
  • za narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna!

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS Croatia. Rok isporuke: sljedeći radni dan od dana slanja. Iznimka su otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata). Raspored i mogućnosti dostave na otoke možete provjeriti u rasporedu dostave na otoke.

Cijena dostave dostavnom službom GLS (na području Slovenije):

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS. Cijena dostave iznosi 70,00 kn. Rok isporuke: 2-3 radna dana.

Narudžbe zaprimljene radnim danima do 12 sati uz plaćanje pouzećem ili karticama šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 12 sati, šaljemo sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja općom uplatnicom/internetskim bankarstvom šaljemo nakon što je vaša uplata vidljiva na našem računu i to za uplate vidljive radnim danima do 12 sati narudžbe šaljemo isti dan, a ostale sljedeći radni dan.

Osobno preuzimanje u Party Pops prodavaonici (Vlaška 47, Zagreb):

Dostava u prodavaonicu je besplatna. Narudžbe se u poslovnicu dostavljaju utorkom i četvrtkom. Preuzimanje narudžbi moguće je tek nakon što zaprimite potvrdu da je narudžba spremna za preuzimanje. Narudžbe zaprimljene i plaćene u periodu od četvrtka (od 12 sati) do utorka (do 12 sati) dostavljaju se u prodavaonicu utorkom, a preuzimanje je moguće u utorak od 16 sati te narednih dana unutar radnog vremena trgovine. Narudžbe zaprimljene i plaćene u periodu od utorka (od 12 sati) do četvrtka (do 12 sati) dostavljaju se u prodavaonicu četvrtkom, a preuzimanje je moguće u četvrtak od 16 sati te narednih dana unutar radnog vremena trgovine. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja preko transakcijskog računa smatraju se plaćenim tek kada uplata bude vidljiva na računu.

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje o proizvodu...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Kostim mornarke

Šifra: 44531XS
329,90 kn
PDV uključen u cijenu (25%)
Veličina