Ljepilo za kožu (spirit gum), 5 ml. Koristi se za pričvršćivanje različitih dodataka na kožu - rogovi, uši, nosovi, brkovi i brade i slično.

Upute za uporabu: Operite dio tijela gdje ćete nanijeti proizvod i dobro ga osušite. Stavite proizvod kojeg želite zalijepiti na željeno mjesto i obrežite ga, ako je potrebno, kako bi bolje pristajao. Ispunite praznine poput rogova, obrva i obraza pamukom da biste spriječili ispuhivanje. Nanesite ljepilo na bazu proizvoda i na dio kože gdje ćete ga staviti. Pričekajte približno 30 sekundi, dopustite da se tekućina stegne dok ne postane lagana i ljepljiva, zatim na nju stavite proizvod i držite na mjestu dok se potpuno ne učvrsti. Pritisnite proizvod na kožu i držite ga tamo dok se ne pričvrsti. Za uvjerljiviji izgled koristite make-up i umjetnu krv da upotpunite efekt.

PAKETE DOSTAVLJAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE I SLOVENIJE.

Cijena dostave dostavnom službom GLS na području Hrvatske (bez obzira na način plaćanja):

  • 36,00 kn
  • za narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna!

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS Croatia. Rok isporuke: sljedeći radni dan od dana slanja. Iznimka su otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata). Raspored i mogućnosti dostave na otoke možete provjeriti u rasporedu dostave na otoke.

Cijena dostave dostavnom službom GLS (na području Slovenije):

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS. Cijena dostave iznosi 70,00 kn. Rok isporuke: 2-3 radna dana.

Narudžbe zaprimljene radnim danima do 12 sati uz plaćanje pouzećem ili karticama šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 12 sati, šaljemo sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja općom uplatnicom/internetskim bankarstvom šaljemo nakon što je vaša uplata vidljiva na našem računu i to za uplate vidljive radnim danima do 12 sati narudžbe šaljemo isti dan, a ostale sljedeći radni dan.

Osobno preuzimanje u Party Pops prodavaonici (Vlaška 47, Zagreb):

Dostava u prodavaonicu je besplatna. Narudžbe se u poslovnicu dostavljaju utorkom i četvrtkom. Preuzimanje narudžbi moguće je tek nakon što zaprimite potvrdu da je narudžba spremna za preuzimanje. Narudžbe zaprimljene i plaćene u periodu od četvrtka (od 12 sati) do utorka (do 12 sati) dostavljaju se u prodavaonicu utorkom, a preuzimanje je moguće u utorak od 16 sati te narednih dana unutar radnog vremena trgovine. Narudžbe zaprimljene i plaćene u periodu od utorka (od 12 sati) do četvrtka (do 12 sati) dostavljaju se u prodavaonicu četvrtkom, a preuzimanje je moguće u četvrtak od 16 sati te narednih dana unutar radnog vremena trgovine. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja preko transakcijskog računa smatraju se plaćenim tek kada uplata bude vidljiva na računu.

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje o proizvodu...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Ljepilo za kožu (spirit gum)

Šifra: 15551
32,90 kn
PDV uključen u cijenu (25%)
- +

Dostupnost artikla (zelena točka: artikl je dostupan, crvena točka: artikl nije dostupan):

Webshop Zalihe mogu varirati. Za provjeru dostupne količine klikajte na znak “+” dok se ne pokaže maksimalna raspoloživa količina koju imamo na zalihama.
Trgovina Vlaška 47, Zagreb Party Pops Zagreb
Vlaška 47
10 000 Zagreb
01 7890 532

Zalihe mogu varirati. Za daljnje informacije i provjeru dostupne količine kontaktirajte prodavaonicu.