Punjenje balona helijem nikad nije bilo lakše, jednostavnije i brže! Ova praktična boca helija malih je dimenzija, lagana i prijenosna, a omogućuje vam samostalno punjenje folijskih i lateks balona, bilo kada i bilo gdje!

Mala boca helija sadrži 0,21 m3 helija (baloni nisu uključeni). Broj balona koji se mogu napuniti helijem iz ovog spremnika ovisi o veličini balona koje želite napuhati. Što je manji balon, veći ćete broj balona moći napuhati. S jednom bocom možete napuhati približno 30 balona od 23 cm, približno 14 balona od 35 cm ili 2 folijska balona broja od 86 cm. Da bi lateks baloni duže letjeli preporučamo uporabu impregnacijskog gela.

Helijski spremnici usklađeni su sa svim EU standardima kvalitete i sigurnosti! Upute za uporabu priložene su uz proizvod.

NAPOMENE:

  1. Za najbolje rezultate preporučamo puniti balone helijem 1-2 sata prije događaja za koji ih pripremate
  2. Latex baloni punjeni helijem mogu lebdjeti u zraku od 5-7 sati, a folijski oko 4 dana (u većini slučajeva i puno duže)
  3. Visoka temperatura, vlažnost zraka i visina smanjuju veličinu balona i vrijeme lebdenja
  4. Helij ne morate iskoristiti odjednom - kad završite s punjenjem balona zatvorite ventil do sljedećeg korištenja da helij ne bi slučajno iscurio
  5. Nemojte udisati helij iz boce (helij može istisnuti kisik neophodan za disanje)!
  6. Spremnici se ne mogu ponovno puniti!
  7. Ne izlažite spremnike visokim temepraturama

PAKETE DOSTAVLJAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE I SLOVENIJE.

Cijena dostave dostavnom službom GLS na području Hrvatske (bez obzira na način plaćanja):

  • 4,78 €
  • za narudžbe iznad 66,36 € dostava je besplatna!

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS Croatia. Rok isporuke: sljedeći radni dan od dana slanja. Iznimka su otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata). Raspored i mogućnosti dostave na otoke možete provjeriti u rasporedu dostave na otoke.

Cijena dostave dostavnom službom GLS (na području Slovenije):

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS. Cijena dostave iznosi 9,29 €. Rok isporuke: 2-3 radna dana.

Narudžbe zaprimljene radnim danima do 12 sati uz plaćanje pouzećem ili karticama šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 12 sati, šaljemo sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja općom uplatnicom/internetskim bankarstvom šaljemo nakon što je vaša uplata vidljiva na našem računu i to za uplate vidljive radnim danima do 12 sati narudžbe šaljemo isti dan, a ostale sljedeći radni dan.

Osobno preuzimanje u Party Pops prodavaonici (Vlaška 47, Zagreb):

Dostava u prodavaonicu je besplatna. Narudžbe se preuzimaju svaki dan. Preuzimanje narudžbe moguće je tek nakon uspješne uplate, odnosno nakon što zaprimite potvrdu da je narudžba spremna za preuzimanje. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja preko transakcijskog računa smatraju se plaćenim tek kada uplata bude vidljiva na računu.

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje o proizvodu...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Mala boca helija

Šifra: BZH1-30-103
48,40 €
PDV uključen u cijenu (25%)
- +

Dostupnost artikla (zelena točka: artikl je dostupan, crvena točka: artikl nije dostupan):

Webshop Zalihe mogu varirati. Za provjeru dostupne količine klikajte na znak “+” dok se ne pokaže maksimalna raspoloživa količina koju imamo na zalihama.

Često kupljeno u kompletu

Ukupno odabrano (2/2):
50,40 €

Dodaj odabrano u košaricu