Rođendanska svijeća u obliku rozog cvijeta lotosa, sa svjećicama na laticama koje se otvaraju dok se svjećica okreće i svira "Happy Birthday" melodiju.

UPUTE ZA UPORABU I UPOZORENJE: Samo za vanjsku upotrebu. Izvaditi proizvod iz pakiranja i postaviti ga na ravnu površinu. Zapaliti priloženi štapić te ugasiti plamen nakon nekoliko sekundi. Dotaknuti crvenu točku unutar cvijeta tinjajućim štapićem te se udaljiti najmanje 1 m. Ne naginjati se nad cvijet. Ne paliti svijeće šibicama! Fontana će iskriti. Svijeće će se zapaliti, a latice će se spustiti. Cvijet će se početi okretati i svirat će melodija "Happy Birthday". Za zaustavljanje glazbe prerezati žicu kao što je prikazano na slici na ambalaži proizvoda. U slučaju da pirotehničko sredstvo zakaže, pričekati 15 minuta te ga politi vodom.

Cijena dostave dostavnom službom GLS na području Hrvatske (bez obzira na način plaćanja):

  • 36,00 kn
  • za narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna!

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS Croatia. Rok isporuke: sljedeći radni dan od dana slanja. Iznimka su otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata). Raspored i mogućnosti dostave na otoke možete provjeriti u rasporedu dostave na otoke.

Cijena dostave dostavnom službom GLS (na području Slovenije):

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS. Cijena dostave iznosi 70,00 kn. Rok isporuke: 2-3 radna dana.

Narudžbe zaprimljene radnim danima do 12 sati uz plaćanje pouzećem ili karticama šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 12 sati, šaljemo sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja općom uplatnicom/internetskim bankarstvom šaljemo nakon što je vaša uplata vidljiva na našem računu i to za uplate vidljive radnim danima do 12 sati narudžbe šaljemo isti dan, a ostale sljedeći radni dan.

PAKETE DOSTAVLJAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE I SLOVENIJE.

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje o proizvodu...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Muzička svijeća lotus roza

Šifra: JP01-ROZA
33,90 kn
PDV uključen u cijenu (25%)
Proizvod je trenutno nedostupan u web trgovini. Ako želite da vam se pošalje obavijest kad proizvod ponovno bude dostupan molimo upišite ovdje svoju e-mail adresu:

Dostupnost artikla (zelena točka: artikl je dostupan, crvena točka: artikl nije dostupan):

Webshop Zalihe mogu varirati. Za provjeru dostupne količine klikajte na znak “+” dok se ne pokaže maksimalna raspoloživa količina koju imamo na zalihama.
Trgovina Vlaška 47, Zagreb Party Pops Zagreb
Vlaška 47
10 000 Zagreb
01 7890 532

Zalihe mogu varirati. Za daljnje informacije i provjeru dostupne količine kontaktirajte prodavaonicu.