Početna O nama

Tko smo mi?

Party Pops je prva i najveća hrvatska prodavaonica party dekoracija, rekvizita, balona, kostima i dodataka. U ponudi se nalazi preko 4000 artikala za sve vrste proslava i zabava, od rođendana, djevojačkih i momačkih večeri, sezonskih proslava i tematskih zabava do vjenčanja, rođenja, krštenja i godišnjica. Naše artikle možete naručivati putem našeg webshopa PartyPops.hr ili nas možete posjetiti u našoj trgovini u Vlaškoj 47 u Zagrebu.

Sve proizvode nabavljamo od renomiranih europskih dobavljača, stoga svojim kupcima nudimo isključivo kvalitetne i provjerene proizvode koje nabavljamo direktno od najvećih svjetskih proizvođača party asortimana.

Veliki dio naše ponude čine kostimi te različiti dodaci za kostimiranje prigodni za maškare, Halloween, tematske zabave, televizijske emisije i kazališne predstave te različite evente koji zahtijevaju kvalitetnu kostimografiju, a koje smo u mogućnosti nabaviti tijekom cijele godine što nam omogućava suradnju s marketinškim i event management agencijama, tvrtkama i noćnim klubovima koji organiziraju različite promocije, proslave i tematske zabave.

Ponosni smo na suradnju s brojnim hrvatskim tvrtkama, a zahvaljujući širokoj ponudi proizvoda od kojih su neki po prvi puta dostupni na hrvatskom tržištu, svoje proizvode isporučujemo i brojnim igraonicama te agencijama za organizaciju vjenčanja.

Ponosni na titulu Web trgovac godine

Posebno smo ponosni na nagradu za web trgovca godine koju smo osvojili 4 godine zaredom u kategoriji "Zabava i pokloni", a koju dodjeljuje organizacija Shopper’s Mind Hrvatska. Web trgovac godine najveće je natjecanje web trgovaca u Hrvatskoj, a 2019. godine pobjednike je među 150 prijavljenih web trgovina biralo 20.517 hrvatskih online kupaca i stručnjaka s područja web trgovine. Ocjenjuju se zadovoljstvo kupaca i korisničko iskustvo te tehnička sukladnost web trgovine koja se provjerava s obzirom na europske smjernice sigurne online kupovine (provjerava se sigurnost košarice, identifikacija vlasnika trgovine, prisutnost zakonskih akata, kvaliteta sadržaja i slično). Web trgovci koji osvoje najviše ocjene zadovoljstva i tehničke sukladnosti ulaze u finale natjecanja pri čemu stručna komisija ocjenjuje ključna područja web trgovine: korisničko iskustvo, sigurnost potrošača i druge dobre prakse kupovanja na internetu.

Drago nam je da su naš trud i ulaganja prepoznati od strane kupaca, ali i struke te nastojimo kontinuirano unapređivati iskustvo kupnje i nadopunjavati ponudu u skladu s potražnjom i najnovijim trendovima kako bi i u narednim godinama zadržali najvišu razinu kvalitete i zadovoljstva kupnjom.

Zašto kupovati na PartyPops.hr?

Više informacija možete pronaći na našoj stranici (Pomoć i informacije). Pratite nas i na našem blogu (Party ideje) i društvenim mrežama (Facebook, Instagram), a prijavom na naš newsletter primajte novosti i informacije o akcijama i novim proizvodima.

Informacije o trgovačkom društvu

ARONA d.o.o.

Ulica Nine Zrinšćaka 20
10000 Zagreb
Hrvatska

OIB: 71363315031
MBS: 080853072
EORI (porezni broj): HR71363315031


Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu / broj / Tt-13/13669-2
Račun u Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), Petrinjska 59, 10000 Zagreb, Hrvatska
Broj računa: 2484008-1106540544
IBAN: HR3324840081106540544
Temeljni kapital uplaćen u cijelosti u iznosu od 20 000,00 kn.
Članovi uprave: Andrea Matijević, Mirela Hamš