Početna Obavijesti

Obavijesti

OTVORENE SVE POSLOVNICE!

Od 27.4.2020. ponovno je otvorena naša poslovnica na adresi Vlaška 47, Zagreb, a od 11.5. i poslovnica u Tower Centru Rijeka nakon što su 19.3.2020. privremeno zatvorene odlukom Stožera civilne zaštite RH zbog suzbijanja epidemije bolesti COVID-19.

Radno vrijeme poslovnice Party Pops Zagreb je od ponedjeljka do subote od 9-21 h, uz napomenu da se od 14 do 15 sati provodi obvezna dezinfekcija poslovnice te u tom periodu poslovnica ne radi, a radno vrijeme poslovnice Party Pops Rijeka je od ponedjeljka do subote od 10-20 h (nedjeljom ne radimo).

Naši djelatnici educirani su o općim protuepidemijskim mjerama i posebnim preporukama i uputama HZJZ kojih se moraju pridržavati, a u nastavku se nalazi i popis preporuka i uputa za kupce:

Veselimo se vašem dolasku!

 

DOSTAVA NAPUHANIH BALONA (SAMO ZAGREB)

Napuhane balone dostavljamo, ali samo na području Zagreba jer ih dostavljamo vlastitom dostavom.

Cijena dostave je 24,90 kn za narudžbe do 600 kn, a iznad tog iznosa dostava je besplatna.

Dostave vršimo od ponedjeljka do petka od 10 do 15.30 h.

Ako želite dostavu napuhanih balona molimo napravite narudžbu balona i utega za balone putem webshopa te odaberite opciju dostave “Dostava napuhanih balona (samo Zagreb)”. Naravno, možete uz balone naručiti i ostale artikle koje onda dostavljamo zajedno s balonima.

Po primitku narudžbe šaljemo dodatnu ponudu za uslugu punjenja helijem i dogovaramo termin isporuke, a narudžbu i ponudu za punjenje helijem potrebno je uplatiti unaprijed preko transakcijskog računa.

Nakon uplate molimo pošaljite potvrdu izvršene uplate na info@partypops.hr.

 

SIGURNA KUPNJA I DOSTAVA

Naručujte iz sigurnosti vlastitog doma - naš webshop prima narudžbe 24/7, a dostave se vrše u roku od 1-2 radna dana po cijeloj Hrvatskoj (čak i na većinu otoka!)

Uz odgovarajuće mjere zaštite brinemo se da sve vaše narudžbe isporučimo na vrijeme, a u nastavku donosimo informacije i preporuke za sigurnu online kupnju:

Vaš Party Pops!