Početna Party ideje Ideje i savjeti Kako i kada staviti jestivu pokrivku na tortu

Kako i kada staviti jestivu pokrivku na tortu

Naručili ste jestivu pokrivku, ali ne znate kako je i kada staviti na tortu za najbolje rezultate? Donosimo vam najvažnije savjete kojih se trebate pridržavati kako bi vaša torta ispala savršeno!

Jestive pokrivke za torte (tzv. hostije za torte) odličan su izbor za dekoriranje torti za svaku prigodu, brzo i jednostavno, a uz minimalno truda!

Ako ste već naručili željenu pokrivku preostaje vam definirati čime ćete obložiti tortu (krema, čokoladna glazura, fondant odnosno tičino masa), jer o tome ovisi i način na koji se pokrivka postavlja na tortu. Za najbolje rezultate pridržavajte se bitnih uputa da biste sačuvali živce, ali i tortu! Naime, često torta s pokrivkom završi u hladnjaku, u najgorem slučaju torta tako ostane i preko noći. Rezultat sljedećeg dana često je mokra, naborana pokrivka s razlivenim bojama. Da biste to spriječili pokrivku stavite na tortu neposredno prije serviranja i dekorirajte rubove šlagom kako se ne bi odizali od torte. Na taj način vaša pokrivka ostat će točno onakva kakvu ste željeli! 

Među češćim pitanjima također je i ono o tome na koji način se čuva pokrivka do stavljanja na tortu. Ponovno vrijedi pravilo da pokrivka ne smije u hladnjak! Pokivke moraju ostati suhe, a u hladnjaku će navući vlagu i uništiti se i prije nego je stavite na tortu. Svoju pokrivku čuvajte na suhom, tamnom i hladnom mjestu sve do trenutka postavljanja na tortu.

U nastavku pročitajte upute i savjete kako staviti jestivu pokrivku na tortu, a onda vam ostaje samo da uživate u izgledu i okusima svoje torte! :)

 

 

Ako se još niste naručili pokrivku, pogledajte našu ponudu ovdje.

Naše jestive pokrivke napravljene su od wafer papira (hostije) i dolaze u dvije dimenzije: okrugle (promjera 20 cm) i pravokutne (dimenzija 21x30 cm).

U ponudi imamo već gotove pokrivke s raznim motivima, ali i uslugu izrade personaliziranih pokrivki - na bilo koju sliku možemo dodati natpis po vašoj želji. Također, nudimo i uslugu printa na pokrivke odnosno izrade pokrivke za torte po narudžbi. Po vašim željama možemo izraditi pokrivku s bilo kojom slikom i natpisom - dovoljno je samo ispuniti obrazac za naručivanje!

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.