Početna Party ideje Novosti Novo u ponudi - Super Streusel, premium brand ukrasa za slastice!

Novo u ponudi - Super Streusel, premium brand ukrasa za slastice!

Zaboravite na dosadne šećerne posipe kakve ste dosad viđali! Super Streusel miksevi šećernih posipa s čokoladnim kuglicama oduševit će vas kombinacijama boja i motiva koje možete koristiti za svaku prigodu! Osim šećerno-čokoladnih posipa tu su super svjetlucave jestive šljokice i najukusnije hrskave čokoladne kuglice i perlice u raznim bojama, a jedan od naših velikih favorita je SuperDrip – najcool glazura za torte na svijetu! To je čokoladni preljev u koji dolazi u bojama, okusa vanilije i čokolade i predivnog mirisa!

Čokoladni preljevi i posipi za torte i kolače

Ideja koja stoji iza ovih proizvoda bila je razviti proizvode koje svatko može koristiti za izradu prekrasne torte - nije važno jeste li profesionalni slastičar! Prekrasne torte iz slastičarni ne može si svatko priuštiti, a u današnje doba kad smo svi u žurbi rijetko tko ima vremena posvetiti se cjelodnevnoj izradi torte s kompliciranim tehnikama ukrašavanja. Pogotovo majke male djece znaju da se ponekad stvari jednostavno moraju dogoditi brzo! Zatim izvadimo jednostavnu tortu koju smo sami izradili (klasični cheesecake je brzo gotov i vrlo ukusan) ili gotovu smrznutu tortu, ukrasimo je prekrasnim posipom i voilà! Sve je lijepo, ukusno i što je najvažnije - brzo gotovo i izgleda kao da je netom stiglo iz poznate slastičarne!

Glazura za kekse i kolače zlatna

Po čemu su naši novi posipi za torte i kolače tako posebni? Zato što to nisu obični šećerni posipi! U svakom miksu osim šećernih dekoracija nalaze se i veće i manje perlice i kuglice, izvana sjajne, a iznutra punjene - čokoladom! Osim što su ukusni, ovi posipi oduševljavaju i izgledom jer svaki posip u sebi sadrži tematske dekoracije - tu je UnderTheSea posip s malim dupinima, AcrossTheSea s ribicama, FlamingoBingo s tropical motivima, Champion s nogometnim dresovima i kopačkama...

Posip za torte i kolače UnderTheSea

Sve za ukrašavanje slastica, od šećerno-čokoladnih posipa za torte i kolače, čokoladnih perlica i crispy kuglica do čokoladnih preljeva u boji i jestivih šljokica pronađite ekskluzivno u Party Pops trgovini i webshopu!

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.