Početna Personalizirane jestive pokrivke za torte

Personalizirane jestive pokrivke za torte

Obrazac za naručivanje pokrivki

Želiš posebnu tortu kojom ćeš iznenaditi dragu osobu? Naruči jestivu pokrivku za tortu sa slikom i tekstom po želji i tvoja torta će biti zvijezda proslave, bilo da je riječ o rođendanu, djevojačkoj, rođenju, krštenju, godišnjici ili bilo kojoj drugoj proslavi! Ispuni obrazac za narudžbu pokrivki, a mi ćemo ti poslati ponudu po kojoj ćeš uplatiti i već za dan-dva pokrivka može biti na tvojoj adresi ili spremna za preuzimanje u našoj trgovini u Vlaškoj 47 u Zagrebu!

Izrada i dimenzije

Pokrivke su izrađene od wafer papira (hostije), a slike se printaju jestivim bojama. Okrugle pokrivke i pokrivke manjih dimenzija od standardnih printaju se na wafer papiru A4 dimenzija, a izrezujete ih sami škarama (sve pokrivke imaju vidljivi obrub kako biste ih mogli točno izrezati).

Standardne dimenzije pokrivki su :

Moguće je izraditi i pokrivke manje od standardnih, ali veće ne možemo izraditi.

Cijene

Cijena izrade pokrivki po narudžbi je 5,32 € (40,08 kn) i odnosi se na print gotove slike koju nije potrebno dodatno uređivati (dodavanje teksta je uključeno u cijenu). Svaka dodatna izmjena na slici (izrezivanje dijelova slike, mijenjanje boja, brisanje elemenata ako je izvedivo itd.) naplaćuje se 3 € (22,60 kn). Dostava se naplaćuje 4,78 € (36,00 kn), a osobno preuzimanje u trgovini u Vlaškoj 47 je besplatno. Ukoliko pokrivku dodajete narudžbi s webshopa te iznos narudžbe zajedno s pokrivkom prelazi 66,36 € (500,00 kn) dostava je besplatna.

Dostava / osobno preuzimanje

Pokrivku je moguće osobno preuzeti u trgovini u Vlaškoj 47 u Zagrebu kad vam pošaljemo obavijest da je pokrivka spremna za preuzimanje. Osobno preuzimanje moguće je isti radni dan ako je uplata vidljiva do 12 h, u suprotnom pokrivku možete preuzeti sljedeći radni dan ili narednih dana (radno vrijeme trgovine je pon-sub 9-21 h).

Dostava GLS-om vrši se sljedeći radni dan od dana slanja (slanje je moguće isti radni dan ako je uplata vidljiva do 12 h, u suprotnom šaljemo sljedeći radni dan).

A kako i kada staviti pokrivku na tortu za najbolje rezultate pročitaj na našem blogu!