Početna Proizvodi Rođendan Sve za rođendan Jestive pokrivke za torte Usluga tiska na okruglu jestivu pokrivku

Nudimo uslugu tiska vaše fotografije/slike na okruglu jestivu pokrivku (wafer papir-hostija), dimenzija 20 cm. Možete nam poslati svoju fotografiju ili bilo koju sliku koju želite da otisnemo na pokrivku.

Pokrivka se izrađuje isključivo po narudžbi. Na slikama 1, 2 i 3 možete vidjeti primjer takve pokrivke izrađene po narudžbi kupca (slike su samo primjer - pokrivka se izrađuje s vašom slikom i natpisom). Vaša pokrivka biti će naravno isporučena bez vodenog žiga s našim logotipom.

Fotografija/slika treba biti u što većoj rezoluciji (molimo da ne šaljete mutne fotografije ili fotografije male rezolucije). Nakon što zaprimimo narudžbu poslat ćemo vam podatke za plaćanje.

Uputa za uporabu: Spustite jestivu pokrivku na svježe nanesen šlag. Blagim pritiskom prilijepite sve rubove slike na tortu. Rubove zatim ukrasite šlagom po želji. 

Napomena: jestivu pokrivku stavite otprilike 2 sata prije konzumiranja torte kako bi otpustila.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

PAKETE DOSTAVLJAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE I SLOVENIJE.

Cijena dostave dostavnom službom GLS na području Hrvatske (bez obzira na način plaćanja):

  • 4,78 €
  • za narudžbe iznad 66,36 € dostava je besplatna!

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS Croatia. Rok isporuke: sljedeći radni dan od dana slanja. Iznimka su otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata). Raspored i mogućnosti dostave na otoke možete provjeriti u rasporedu dostave na otoke.

Cijena dostave dostavnom službom GLS (na području Slovenije):

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS. Cijena dostave iznosi 9,29 €. Rok isporuke: 2-3 radna dana.

Narudžbe zaprimljene radnim danima do 12 sati uz plaćanje pouzećem ili karticama šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 12 sati, šaljemo sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja općom uplatnicom/internetskim bankarstvom šaljemo nakon što je vaša uplata vidljiva na našem računu i to za uplate vidljive radnim danima do 12 sati narudžbe šaljemo isti dan, a ostale sljedeći radni dan.

Osobno preuzimanje u Party Pops prodavaonici (Vlaška 47, Zagreb):

Dostava u prodavaonicu je besplatna. Narudžbe se preuzimaju svaki dan. Preuzimanje narudžbe moguće je tek nakon uspješne uplate, odnosno nakon što zaprimite potvrdu da je narudžba spremna za preuzimanje. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja preko transakcijskog računa smatraju se plaćenim tek kada uplata bude vidljiva na računu.

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje o proizvodu...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Usluga tiska na okruglu jestivu pokrivku

Personalizirana pokrivka s vašom slikom i natpisom po želji - izrada po narudžbi! Pokrivku možeš naručiti ovdje!

Šifra: PRINT2
5,32 €
PDV uključen u cijenu (25%)
Proizvod je trenutno nedostupan u web trgovini. Ako želite da vam se pošalje obavijest kad proizvod ponovno bude dostupan molimo upišite ovdje svoju e-mail adresu:

Dostupnost artikla (zelena točka: artikl je dostupan, crvena točka: artikl nije dostupan):

Webshop Zalihe mogu varirati. Za provjeru dostupne količine klikajte na znak “+” dok se ne pokaže maksimalna raspoloživa količina koju imamo na zalihama.