Ultrarealistična zubna proteza sa zombi zubima, dentalne kvalitete, udobna za nošenje, sigurna i netoksična. U pakiranju dolazi i ljepilo za učvršćivanje zubne proteze.

UPUTE ZA KORIŠTENJE (slikovne upute nalaze se na ambalaži proizvoda):

1. Stavite zube u vruću vodu (zagrijanu na 100 °C) i izvadite iz nakon 30 sekundi pomoću žlice. Stavite protetske zube na svoje zube savijajući ih kako bi se prilagodili vašem luku i položaju zuba, držite 20 sekundi i izvadite.

2. Uspite termoplastične granule u vruću vodu. Granule su spremne za korištenje kada postanu prozirne. Izvadite granule iz vode pomoću žlice.

3. Budući da će granule biti vruće nakon vađenja iz vode oprezno rukujte s njima. Zarolajte plastične granule u duguljasti oblik i stavite u unutarnji dio proteze. Čvrsto pritisnite dok plastika ne počne izlaziti kroz rupice i zatim stanite.

4. Odmah stavite zube u usta i čvrsto pritisnite da ih namjestite. Kada namjestite zube kako vam odgovara  zagrizite i držite tako 2 minute.

5. Skinite zube i stavite pod mlaz hladne vode 30 sekundi kako bi se stvrdnula i izbijelila plastika. Zubi su nakon toga spremni za korištenje. 

Također, ako je potrebno plastiku možete uvijek izvaditi, ponovno zagrijati i prilagoditi vašim zubima.

UPOZORENJA:

Ne stavljati protetske zube na dentalne aparatiće ili druge zubne intervencije.

Zube uklonite prije konzumiranja jela ili pića.

Ne savijajte zube prije nego ih zagrijete. Proizvod je vrlo krut na sobnoj temperaturi i može puknuti ako se s njime ne postupa pažljivo i prema uputama. Ne koristite plastične posude i potrepštine pri zagrijavanju zuba i termoplastičnih granula.

Uvijek budite oprezni s vrućom/proključalom vodom!

PAKETE DOSTAVLJAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE I SLOVENIJE.

Cijena dostave dostavnom službom GLS na području Hrvatske (bez obzira na način plaćanja):

  • 4,78 € (36,00 kn)
  • za narudžbe iznad 66,36 € (500 kn) dostava je besplatna!

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS Croatia. Rok isporuke: sljedeći radni dan od dana slanja. Iznimka su otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata). Raspored i mogućnosti dostave na otoke možete provjeriti u rasporedu dostave na otoke.

Cijena dostave dostavnom službom GLS (na području Slovenije):

Isporuka se obavlja preko dostavne službe GLS. Cijena dostave iznosi 9,29 € (70,00 kn). Rok isporuke: 2-3 radna dana.

Narudžbe zaprimljene radnim danima do 12 sati uz plaćanje pouzećem ili karticama šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 12 sati, šaljemo sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja općom uplatnicom/internetskim bankarstvom šaljemo nakon što je vaša uplata vidljiva na našem računu i to za uplate vidljive radnim danima do 12 sati narudžbe šaljemo isti dan, a ostale sljedeći radni dan.

Osobno preuzimanje u Party Pops prodavaonici (Vlaška 47, Zagreb):

Dostava u prodavaonicu je besplatna. Narudžbe se preuzimaju svaki dan. Preuzimanje narudžbe moguće je tek nakon uspješne uplate, odnosno nakon što zaprimite potvrdu da je narudžba spremna za preuzimanje. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja preko transakcijskog računa smatraju se plaćenim tek kada uplata bude vidljiva na računu.

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje o proizvodu...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Zubna proteza zombi

Šifra: 45182
26,54 € 15,92 €
199,97 kn 119,95 kn
PDV uključen u cijenu (25%)
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
- +

Dostupnost artikla (zelena točka: artikl je dostupan, crvena točka: artikl nije dostupan):

Webshop Zalihe mogu varirati. Za provjeru dostupne količine klikajte na znak “+” dok se ne pokaže maksimalna raspoloživa količina koju imamo na zalihama.