Početna Baloni Utezi i dodaci Helijski spremnik

Pomoću ovog prijenosnog spremnika helija možete sami napuniti svoje balone kada god poželite! Punjenje balona vrlo je jednostavno uz maksimalnu sigurnost (vidjeti detaljne upute ispod slike). Spremnik je praktičan, lagan i siguran za korištenje.

Inovativni nastavak za punjenje (dozator) omogućava vam da dobro namjestite balon tako da ne dođe do istjecanja i nepotrebnog trošenja helija, a male dimenzije i mala težina spremnika omogućavaju vam da ih nosite sa sobom - možete ga koristiti bilo gdje, sigurno i jednostavno!

Boca sadrži 2,2 L helija, a uz bocu dolaze i dva nastavka za punjenje balona (jedan za lateks balone i jedan za punjenje folijskih balona). Broj balona koji se mogu napuniti helijem iz ovog spremnika ovisi o veličini balona koje želite napuhati. Što je manji balon, veći ćete broj balona moći napuhati.

S jednom bocom helija možete napuniti:

  • 20-30 lateks balona promjera oko 23 cm
  • 10-15 folijskih balona promjera oko 45 cm (standard baloni)
  • 3-5 folijskih balona dimenzija oko 91 cm (XL baloni)

UPUTE ZA UPORABU:

  1. Našarafite dozator na bocu nekoliko krugova bez dostizanja dna.
  2. Namjestite balon na dozator.
  3. Lagano šarafite dozator dok plin ne krene, protok plina će biti mirniji i veći kako šarafite dozator. Kada se balon napuni, jednostavno odvrnite dozator kako bi se zaustavio protok.
  4. Zavežite balon i odvojite ga od dozatora na boci.

Dostavu vrši kurirska služba GLS Croatia.

Cijena dostave za cijelu Hrvatsku (bez obzira na način plaćanja):

  • 24,90 kn
  • za narudžbe iznad 600 kn dostava je besplatna!

Narudžbe zaprimljene radnim danima do 12 sati uz plaćanje pouzećem ili karticama šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 12 sati, šaljemo sljedeći radni dan. Narudžbe zaprimljene uz odabir plaćanja općom uplatnicom/internetskim bankarstvom šaljemo nakon što je vaša uplata vidljiva na našem računu i to za uplate vidljive radnim danima do 12 sati narudžbe šaljemo isti dan, a ostale sljedeći radni dan.

Rok isporuke: sljedeći radni dan od dana slanja. Iznimka su otoci (gdje dostava ovisi o plovidbenom redu trajekata). Raspored i mogućnosti dostave na otoke možete provjeriti u rasporedu dostave na otoke

PAKETE DOSTAVLJAMO SAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE.

Imate komentar ili pitanje?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku.

Ostavite svoj komentar ili mišljenje o proizvodu...

Sva polja su obvezna

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Helijski spremnik

Količina helija: 2,2 L

Šifra: RR60201
369,90 kn
PDV uključen u cijenu (25%)
- +